Chat consulten (& online consulten, videobellen).

Cinzento Rosa biedt naast Online (videobellen) consulten, 'chat' consulten via Whatsapp aan. Voordelen van chat-consulten zijn dat het hele gesprek door de client terug te lezen is en er vaak veel meer kan worden besproken in korte tijd (wat cliënten vaak niet verwachten) dan in een 'face to face' gesprek. Ook kunnen er gemakkelijk foto's, links, informatie worden gedeeld; denk aan bijvoorbeeld opdracht-materiaal (bij o.a. werken aan identiteit, zelfvertrouwen, luisteren naar eigen gevoel, etc.), hand-outs, informatieve links, etc. Tevens kunnen chat-consulten worden gecombineerd met consulten in de praktijk of videobellen.

Om chat consulten gemakkelijker te maken, is het nuttig om Whatsapp te downloaden op laptop of computer. Zo kan typen gemakkelijk plaatsvinden via het toetsenbord van de laptop of computer in plaats van op de telefoon.

Informatie die wordt toegestuurd, kan zo ook gemakkelijk en direct worden opgeslagen op de computer of laptop.

Geïnteresseerd?! Neem contact op met Cinzento Rosa via het contactformulier. Consulten alleen op afspraak.

Tarieven voor Chat-coaching*:

- Digitale coaching; Whatsapp consulten* (chat-consulten) en maandelijkse coaching

Tarieven: Whatsapp consult per 15 minuten 25 euro, per 30 minuten 48 euro, per 60 minuten 98 euro, per maand 250 euro (enkele, max. 4 vragen/hulpvragen per dag).

Het is tevens mogelijk om een pakket aan te schaffen inclusief korting, m.b.t. Chat-consulten: (Advies: intake voorafgaand, indien nieuwe client, apart tarief).

Tarieven:

5 keer chat-consult 15 minuten  120 euro

5 keer chat-consult 30 minuten 235 euro

5 keer chat-consult 60 minuten 485 euro

10 keer chat-consult 15 minuten 245 euro

10 keer chat-consult 30 minuten 475 euro

10 keer chat-consult 60 minuten 975 euro

(*zie de algemene voorwaarden​ m.b.t. gebruik & privacywaarborging)

 

 

Review client:

Ik merk dat ik zoveel meer open ben en kan zijn over mijn situatie.... voelde mij niet meer alleen maar gesteund in mijn situatie en gevoelens. Het nalezen van de coaching is ook zo fijn! Chat coaching is een fijne manier van begeleiding en coaching  ontvangen en de vaardigheden, coaching, ondersteuning die ik ontvang zijn zo toepasbaar en nuttig. Ik raad het aan!'

Eleonora B.. (Client met zeer neerslachtige gevoelens na haar zwangerschap, eenzame gevoelens.  Begeleiding via chat tijdens het Corona Virus).

© 2019-2021 by Cinzento Rosa. Proudly created for (new) moms (and dads) who need

help and support. Cinzento Rosa is onderdeel van DDietist - KVK: 51030284