Zwangerschapshulp, Zwangerschapdepressie, Zwangerschap depressie, Zwangerschap roze wolk, Zwangerschap, Coaching, Coach, Mama coach, Mama-coach

Digitale consulten; Chat consulten & online consulten; videobellen.

Cinzento Rosa biedt naast Online videobel-consulten (via Facetime, Zoom of WhatsApp (of Teams) & 'chat' consulten aan via Whatsapp.

 

Voordelen van 'chat'-consulten zijn dat het hele gesprek door de client terug te lezen is en er vaak veel meer kan worden besproken in korte tijd (wat cliënten vaak niet verwachten) dan in een 'face to face' gesprek. Ook kunnen er gemakkelijk foto's, links, informatie worden gedeeld; denk aan bijvoorbeeld opdracht-materiaal (bij o.a. werken aan identiteit, zelfvertrouwen, luisteren naar eigen gevoel, etc.), hand-outs, informatieve links, etc. Tevens kunnen chat-consulten worden gecombineerd met consulten in de praktijk of videobellen.

Om chat consulten gemakkelijker te maken, is het nuttig om Whatsapp te downloaden op laptop of computer. Zo kan typen gemakkelijk plaatsvinden via het toetsenbord van de laptop of computer in plaats van op de telefoon.

Informatie die wordt toegestuurd, kan zo ook gemakkelijk en direct worden opgeslagen op de computer of laptop.

Geïnteresseerd?! Neem contact op met Cinzento Rosa via het contactformulier. Consulten alleen op afspraak.

Tarieven voor Chat-coaching*:

- Digitale coaching; Whatsapp consulten* (chat-consulten) en maandelijkse coaching

Tarieven: Whatsapp consult per 15 minuten 25 euro, per 30 minuten 48 euro, per 45 minuten 75 euro, per 60 minuten 98 euro.

Het is tevens mogelijk om een pakket aan te schaffen inclusief korting, m.b.t. Chat-consulten: (Advies: intake voorafgaand, indien nieuwe client, apart tarief).

Tarieven:

5 keer chat-consult 15 minuten  120 euro

5 keer chat-consult 30 minuten 235 euro

5 keer chat-consult 60 minuten 485 euro

10 keer chat-consult 15 minuten 245 euro

10 keer chat-consult 30 minuten 475 euro

10 keer chat-consult 60 minuten 975 euro

(*zie de algemene voorwaarden​ m.b.t. gebruik & privacywaarborging)

 

 

Review client:

Ik merk dat ik zoveel meer open ben en kan zijn over mijn situatie.... voelde mij niet meer alleen maar gesteund in mijn situatie en gevoelens. Het nalezen van de coaching is ook zo fijn! Chat coaching is een fijne manier van begeleiding en coaching  ontvangen en de vaardigheden, coaching, ondersteuning die ik ontvang zijn zo toepasbaar en nuttig. Ik raad het aan!'

Eleonora B.. (Client met zeer neerslachtige gevoelens na haar zwangerschap, eenzame gevoelens.  Begeleiding via chat tijdens het Corona Virus).

Spoed consult..Zit je erdoor heen?!

Je hebt van die momenten...dan zit je er totaal doorheen en zie je geen andere uitwegen. Je staat er alleen voor met je kind(eren). Ze hebben je aandacht nodig, maar jij hebt ook iemand nodig die je begrijpt, troost, support. 

Op deze momenten, zoekend naar steun, is het mogelijk om een spoed-chat-consult in te plannen via WhatsApp.

 

Het enige wat je hoeft te doen is een appje te sturen naar ons telefoonnummer; 06-83 03 53 58 (of 06-3000 58 67 bij geen gehoor). In de meeste gevallen kan je direct chatten, in sommige gevallen iets later....

 

Je krijgt dan een betaal-verzoek (link) via ING voor de ingeplande tijd toegestuurd en je kan beginnen met chatten, je hart te luchten en steun vinden. Dit lucht vaak enorm op.

 

Je chat altijd met Dascha Willemsen, zij is ervaringsdeskundige op het gebied van eetstoornissen, lichte dwang, pre- & postnatale depressie en een burn-out, en weet hoe hulpeloos en alleen je je kan voelen. Dan is het fijn om met iemand te praten zie je begrijp, kan helpen en ondersteunen omtrent je gevoel of een plan naar een lichtere tijd.

moeder nieuwe mama mamacoach depressie alleen eenzaamheid eng nieuwe fase onzekerheid