Zwangerschapshulp, Zwangerschapdepressie, Zwangerschap depressie, Zwangerschap roze wolk, Zwangerschap, Coaching, Coach, Mama coach, Mama-coach

Waar is die roze wolk?!

Belangrijke mededeling:

De praktijk-locatie is beperkt geopend.

Digitale consulten hebben de voorkeur. 

Wegens de vele email berichten en telefoon oproepen (en voicemails), is het mogelijk dat u later van ons een reactie krijgt dan u normaal van ons gewend bent. Wij hopen op uw begrip.

Maatregelen mbt het Corona Virus:

De praktijklocatie is beperkt open. Wij vragen clienten indien mogelijk, consulten zoveel mogelijk digitaal af te nemen of consulten in de praktijk af te wisselen met digitale consulten.

In de praktijk wordt regelmatig schoongemaakt om besmettingskans op Corona te verkleinen. Draag bij voorkeur een mondkapje bij binnenkomst van de praktijk (in het gehele gezondheidscentrum Rhea). In de behandelkamer kan je/kunt u tijdens het gesprek je/uw mondkapje afnemen. Wij werken met een plexiglas-schem op het bureau. Bij de ingang, op de receptie, staat alcohol om de handen te kunnen ontsmetten. Tevens vragen wij om zelf water/drinken mee te nemen naar het consult. Wij kunnen tijdelijk geen koffie, thee of andere dranken aanbieden tijdens consulten.

Voor maken van een afspraak, stuur ajb/aub een bericht via het contactformulier.

mamacoach, amsterdam, dietistenpraktijk ddietist, beste mamacoach, hulp bij moederschap
Zwangerschapshulp, Zwangerschapdepressie, Zwangerschap depressie, Zwangerschap roze wolk, Zwangerschap, Coaching, Coach, Mama coach, Mama-coach

Online & Praktijklocatie

Wij werken volgens de hygiëne maatregelen.