Zwangerschapshulp, Zwangerschapdepressie, Zwangerschap depressie, Zwangerschap roze wolk, Zwangerschap, Coaching, Coach, Mama coach, Mama-coach

Samenwerking:

Verloskundigen praktijken:

Verloskundige Huisarts Depressie bevalling postnatale prenatale depressie Amsterdam Online coaching
Moeder depressie verdrietig boos woede alleen baby zorgen bezorgd Femme Amsterdam

Verloskundigenpraktijk Hygiëa is een kleinschalige praktijk in Amsterdam-Zuid. Daardoor kunnen zij persoonlijke zorg bieden. Ook de continuïteit vinden zij belangrijk en met twee verloskundigen is deze goed te waarborgen. Voorop staan jullie wensen voor de zwangerschap, bevalling en kraambed. Veel is mogelijk, zolang de veiligheid van jullie en jullie kindje maar niet in gevaar komt.

www.vphygiea.nl

Femme-Amsterdam is een grootschalige en vooruitstrevende verloskundige praktijk die niet alleen de groei van de baby en bloeddruk tijdens de zwangerschap in de gaten houdt maar het ook heel belangrijk vindt om ouders mentaal goed te begeleiden in het hele proces van zwanger worden, zwanger zijn en ouder zijn. Omdat Femme-Amsterdam mentale begeleiding belangrijk vindt, zijn wij een samenwerking aan gegaan.

www.femme-amsterdam.com

Kraamzorg:

Verloskundige Huisarts Depressie bevalling postnatale prenatale depressie Amsterdam Online coaching

New Miracle Kraamzorg (Kim Menning) vindt het belangrijk om zorg op maat te leveren.

Hierbij kijkt ze per dag waar de zorgbehoefte ligt. Zo nodig past ze het zorgplan naar wens aan. Kim is een zeer lieve zorgzame kraamverzorgende. Ze kan bijdragen aan een zeer fijne kraamperiode.

www.newmiraclekraamzorg.nl

Doula's:

 

Schermafbeelding 2020-03-17 om 12.56.38.

Storybellies (Lucyna Wybranowska) vindt het belangrijk om zorg op maat te leveren.

Ze levert diensten als: Doula Birth services, Belly Binding, Placenta services & massages, 

www.storybellies.nl